~member~

Tuesday, November 01, 2011

study mood sila datang~

assalamualaikum...

okay. sebelom aku start my study time proper. aku nak jenguk my beloved blog ni sekejap. saje je. nak share gamba ni ngan korang. *nak menunjukkan betapa rajinnye aku. chehhhh. xdela. maen2 je. kalau xdpat result gempak xtaw la aku. haha. i.Allah dapat.



kepada sume yang akan menduduki final yang dah xlame lagi ni. aku doakan kite sume same2 berjaya k n dapat buat yang terbaek. sehabis baek.! n dikesempatan ini. aku nak mintak maaf dari hujung rambut aku yang paling panjang smpai la ke kuku kaki aku yang masih xberpotong lagi ni ye. mintak maaf sgt2 ni. halal kan sume2 ye. gud luck taw. tasha luv u allzzzzz..


psssstttt: kalau xlulus la final ni tunggu orang pinang je la jawabnye. hahahaha

4 comments:

.nienadinie. said...

untungla ade org nak pinang <3 klu saye nie membujang la jwbnye HEHE

nAtA$hA aN!$hA said...

haha.. kalau bole skang ni jugak die nak pinang. naseb xbole je.. hahaha

nAna nadHia said...

GOODLUCK TASHA! semoga dgn menggunaklan highlighter ak, kau buat dgn ok! :)

nAtA$hA aN!$hA said...

hahaha.. okay nana.. thanx la bagi pinjam highlighter ko inspire aku tuk study.. heheheh

~my port~