~member~

Tuesday, November 01, 2011

study mood sila datang~

assalamualaikum...

okay. sebelom aku start my study time proper. aku nak jenguk my beloved blog ni sekejap. saje je. nak share gamba ni ngan korang. *nak menunjukkan betapa rajinnye aku. chehhhh. xdela. maen2 je. kalau xdpat result gempak xtaw la aku. haha. i.Allah dapat.



kepada sume yang akan menduduki final yang dah xlame lagi ni. aku doakan kite sume same2 berjaya k n dapat buat yang terbaek. sehabis baek.! n dikesempatan ini. aku nak mintak maaf dari hujung rambut aku yang paling panjang smpai la ke kuku kaki aku yang masih xberpotong lagi ni ye. mintak maaf sgt2 ni. halal kan sume2 ye. gud luck taw. tasha luv u allzzzzz..


psssstttt: kalau xlulus la final ni tunggu orang pinang je la jawabnye. hahahaha

Sunday, October 30, 2011

dinner. dinner. dinner. ~

assalamualaikum...

arghhhhh. tencen3..!! skang aku da berada di kampus tercinta. *tipu je ni. hehehe. kali ni aku nak share stoli moli masa hari jumaat lepas aku follow akq aku pegi dinner tempat keje die kat Royale Bintang Seremban. *bertemakan Easts Meet Wests. wow..!! grand beb wa cakap lu. siap ada karpet merah. *rasa macam artis sekejap. nak dijadikan cerita. akq aku masuk pertandingan karaoke. tema tahun ni diva and divo. so semua peserta duet la. akq aku ngan partner die bawak lagu kat bawah ni. khas tuk korang. hehe

video

amacam? sedap x? tinggi kan lagu ni. sory la. akq aku xbagi masuk video pertandingan sebenar die malam tu atas sebab2 tertentu. hehe. korang nak taw x akq aku dapat no bape? ehem. ehem. ehem. NOMBOR 1 beb..!! tengok la akq sape kan. hehe. *dah memang rezeki die kot.

ape lagi. malam tu lepas habis disco time *acara last dinner tuh. kitorang xbalik terus. kitorang terus gi celebrate kemenangan akq aku. adela dalam 10 buah kereta aku agak2. ape2 pon. kenangan malam tu memang best n xpat aku lupekan. luv u my sis..!!






pssstttt: gamba stacy kat atas ni gamba betul taw. aku amik sendiri. best beb dapat jumpe stacy. comel bahhhhhhh..!! *tiap2 tahun dinner ni mesti ade muke aku. haha

Thursday, October 27, 2011

cerita dah basi..~

assalamualaikum..

fuh.. fuh.. fuh.. da bersawang dahsyat da blog aku ni. lama sangat da aku x hupdate blog ni. bukan hape. xde cerita best nak aku share kan kat sini. tapi skang aku ade cite best. tapi cite ni da basi. xpela. aku pedulik hape. ni blog aku kan. suke aty aku la nak tulis sal hape kan.

nak dijadikan cite. minggu lepas aku dan kawan2 pegi overnite tuk 2 malam. malam jumaat n malam sabtu. ni die watak2 utama yang join overnite tuh.




ha. tu la mereka. niena.diela.shuk.ifah. ari jumaat petang kami ber5 menghabiskan sepetang kami dengan sesat untuk ke shah alam untuk mengambil si comel tuh, niena. sepatutnye bole sampai jam 4 petang tapi kami sampai sana jam 6.30 dan terus xjadi nak jalan2 kl sebab masing2 da penat kesesatan n terus balik melaka iaitu homestay kami di pokok mangga.

kami sampai homestay jam 9.30 malam n masing2 terus terbungkang. jam 12 sume lapar nak cari makanan. hape lagi cari warung la tengah2 malam tu. lepas tu nak bajet gagah layan pulak cite hantu sampai 3-4 pagi. perh..... aku memang lemah betul bab2 hantu2 ni. hehehe

hari seterusnye (sabtu), kami check out pukul 12 tengah hari. n terus ke dp. hape lagi. pertame sekali terus pegi isi perut dulu lah. huhu. (A&W pilihan dihati. hehe)




selepas perut kami dah penuh. kami terus pergi menonton wayang cite ni...


seram doe. bape kali aku jerit sampai menggigil. hahaha. (sebenarnye xde la seram mana pon. aku je yang over *suke overacting ni. haha)

n then, kami ke mp nak main bowling pulak. macam biase la aku mesty MENANGgung kekalahan. hahaha






lepas selesai, kami terpakse berpisah dengan niena.diela sebab dorang have to balik umah diela malam tu jugak. (that time sedih gak nak pisah ngan dorang. tapi cover baek punye. idup kene brutal kan. hehe)
lepas tu, shuk.ifah.ayu.aku terus pegi overnite tuk malam ke2 pulak. 



~my port~